Det siger kunderne om os

Vi har benytter os af Ad4you til alt vores marketingsmateriale lige fra visitkort til vores store hovedkatalog. Vi værdsætter deres professionelle tilgang til opgaverne samt deres kreativitet. Vores deadline til opgaverne overholdes hver gang og det betyder meget for os. Vi er meget tilfredse med deres arbejde og håber at vores gode samarbejde forsætter mange år frem.
Jeg har flere gange handlet med Ad4you. Hver gang har jeg været særdeles tilfreds. Selv den sidste gang, hvor trykkeren (ikke Ad4you) lavede en fejl, som jeg kunne leve med. Alligevel løste Linette fra Ad4you det så fremragende. Så Ad4you har min varmeste anbefaling. Til en hver tid. Tak for professionel adfærd.
Vi bruger Ad4you, fordi vi trygt kan overlade alle grafiske opgaver i deres hænder. Ad4you er god til at sætte sig ind i kundens behov og vide lige præcis, hvilket grafiske udtryk der er det rette for dem. Det har de bevidst med de covers, de har lavet for meget forskellige solister og bands i Danish Music Company. Ad4you har også stået bag Danish Music Companys samlede grafiske udtryk, som vi er utroligt glade for.
Vi har med stor succes benyttet os af Ad4you. Vi havde fået firmaet anbefalet af nogle kollegaer og skulle have lavet en 8-siders salgsbrochure. Vi indhentede flere forskellige tilbud og oplæg, men Ad4you’s var det absolut flotteste og mest professionelle. Vi var meget glade for samarbejdet og kan kun anbefale dem.
Firmaet, JUHL IP & CONTRACT Consulting, har været meget tilfredse med samarbejdet med ad4you. Vi har allerede anbefalet ad4you til flere af vores samarbejdspartnere og vil helt sikkert selv benytte ad4you igen på et senere tidspunkt.
CEONEO har anvendt ad4you i .f.m. forskellige projekter, herunder bl.a. fremstilling af CD-covers, promo-materialer af forskellig art samt sparring i f.m. layout af hjemmeside. Og alt sammen til vores fulde tilfredshed. Ad4you har en yderst professionel tilgang til løsning af de opgaver, vi som kunde har ønsket udført. At kreativiteten er i højsædet og det sammen med, at det er det endelige budskab, der er fokus på i enhver henseende gør, at ad4you - for CEONEO - med enkle ord står for: Kreativitet, effektivitet og samarbejde. Ad4you gør helt klart en meget positiv forskel!