Innovativt salgsmateriale

Følg med tiden og få en tilpasset tablet præsentation af jeres firma med til salgsmøderne. Flot design og interaktive funktioner sender et godt signal til potentielle nye kunder, og sætter jer et skridt foran konkurrenten i kundens valg af leverandør.

I har mange muligheder med en interaktiv præsentation, fx. kan I let illustrere en process, som kan være svær at forklare. Vi kan også bygge præsentationen op, så den passer til den enkelte kunde, dvs. hvis der er nogle sider som ikke passer lige godt til alle kunder, så kan disse lægges uden for forløbet, og kun trækkes frem når der er behov for dem. (Se filmen nedenunder)

Vi har fået Michael og Daniel fra Dong Energy A/S til kort at fortælle, hvad de syntes om brugen af Dongs Ipad præsentation.


"Det er et perfekt håndterbart værktøj, som for mit vedkommende giver mig mulighed for at illustrere mit budskab visuelt for dem, som har behov for det. Den er dynamisk og visuelt mere interessant end den gamle powerpoint præsentation, hvilket gør at jeg får positiv respons fra kunderne." 

Michael A. Obeng, Klima Account Manager"Det er en nem og tidssvarende måde at gennemgå og præsentere klimapartnerskabskonceptet for kunden på, da iPad-præsentation er interaktiv og intuitiv at bruge. Mit indtryk er at kunderne synes det virker smartere og lidt mere uformelt end en PPT."

Daniel Kaus, Account Manager

ipad.png

Her ses KlimaPartner præsentationen vi har udviklet til DONG Energy A/S