webSHOP

mobilSITE

fordele ved vores CMS

3 sekunder... det er hvad jeres website har til at fange interessen fra en besøgende. Nettet er et dynamisk medie hvor alting går hurtigt, og i takt hermed, er vores tålmodighed blevet minimal. Faktisk er vi mere målrettet end vi er klar over, når det kommer til navigering og logik på websites. Kan vi ikke danne os et overblik inden for 3 sekunder, slipper vores tålmodighed op vi finder det vi søger et andet sted. 

Når vi bevæger os rundt på nettet, kan vi kun forholde os til det vi ser, hvis vi som nye kunder ikke kender virksomheden på forhånd. Forekommer webdesignet uprofessionelt, ja så er det selvsagt den opfattelse den besøgende vil sidde tilbage med. Derfor er et profeessionelt design alfa og omega, når I skal overbevise jeres besøgende om at det er jeres varer eller ydelser de skal købe. 

Men udover design og brugervenlighed, skal der også et godt CMS* system til. Hos ad4you er vi stolte over vores cms system, der er super brugervenligt, og takket være sin Word lignende brugerflade, kræver det næsten ingen oplæring. 

Ydermere er vores cms system blevet testet for SEO*, og er fundet særdeles søgemaskinevenligt, så kombineret med søgeoptimering, vil I have en fordel i forhold til jeres konkurrenter.

Brugervenlighed og professionelle tidssvarende webdesigns går altid hånd i hånd hos ad4you, derfor påstår vi at:

"Vi har danmarks bedste cms system, punktum!"
pqx_web.jpg

pqx_web2.jpg

lege_web.jpg

lege_web2.jpg

sfb_web.jpg

sfb_web2.jpg

sfb_web3.jpg